Met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse kun je op een gezonde manier genieten van gefrituurd voedsel. Met een inhoud van 1,6 liter is deze heteluchtfriteuse ideaal voor een of twee porties, perfect voor kleine huishoudens. Het heeft 6 automatische programma’s voor frites, snacks, grillen, roosteren, vis en bakken.

Als je deze heteluchtfriteuse niet hebt, loop je het risico om te veel olie te gebruiken bij het frituren van je favoriete snacks en gerechten. Het resultaat kan een vettige, ongezonde maaltijd zijn. Bovendien neemt de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse weinig tot geen extra olie, waardoor je een gezonder eetpatroon kunt behouden. Niet alleen dat, maar het heeft ook een automatische uitschakeling en waarschuwingssignaal, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je eten te gaar wordt.

Laten we een diepere blik werpen op de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse in deze review. Ontdek hoe dit product je kan helpen om gezonder te frituren en het gemak biedt van een eenvoudige reiniging.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse - Gezond frituren - inhoud van 1,6 liter: ideaal voor een of twee porties

Koop Nu

Hoe Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse werkt

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is een geavanceerd keukenapparaat dat gezond frituren mogelijk maakt zonder het gebruik van extra olie. Met een inhoud van 1,6 liter is deze friteuse ideaal voor kleine huishoudens en kan het tot twee porties tegelijk bereiden. Het beschikt over zes automatische programma’s voor verschillende kookbehoeften, waaronder frites, snacks, grillen, roosteren, vis en bakken.

Innovatieve functie

Een van de opvallende kenmerken van de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is het innovatieve gepatenteerde voedselmandje. Dit mandje heeft een afneembaar rooster dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hete lucht om alle ingrediënten perfect te frituren. Het mandje is geschikt voor allerlei soorten ingrediënten – van frites en snacks tot vis en vlees – en biedt zo veelzijdigheid in het bereiden van maaltijden.

Timer en automatische uitschakeling

Om overkoken en overtollige hitte te voorkomen, is de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse voorzien van een 30-minuten timer met automatische uitschakeling. Dit betekent dat u uw voedsel kunt bereiden en erop kunt vertrouwen dat de friteuse zichzelf uitschakelt zodra de timer is afgelopen. Bovendien wordt er een waarschuwingssignaal gegeven om u te laten weten wanneer uw maaltijd klaar is.

See also  Cecotec Cecofry Full Inox 5500 Pro Heteluchtfriteuse review

Eenvoudig schoon te maken

Het schoonmaken van de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is geen gedoe. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor u ze gemakkelijk kunt reinigen zonder kostbare tijd te verspillen aan handmatig schoonmaken. Het voedselmandje heeft ook een anti-aanbaklaag, waardoor restjes voedsel niet blijven plakken en gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse gebruiken

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse heeft verschillende toepassingen en kan voor verschillende maaltijden en gerechten worden gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van het gebruik van dit product:

Bereiding van frites

Met de automatische programma’s en het gepatenteerde voedselmandje kunt u heerlijke knapperige frites bereiden zonder het gebruik van extra olie. Plaats eenvoudig de frites in het mandje, stel de timer in en laat de friteuse het werk voor u doen. U kunt genieten van gezonder frituren zonder concessies te doen aan de smaak.

Snacks bereiden

Of het nu gaat om kipnuggets, loempia’s of kaaskroketjes, de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse kan een breed scala aan snacks bereiden. Met de automatische programma’s kunt u de juiste instellingen kiezen voor verschillende soorten snacks en genieten van heerlijke knapperige hapjes zonder het gebruik van extra olie.

Grillen en roosteren

De friteuse heeft ook speciale programma’s voor grillen en roosteren, waardoor u uw favoriete vlees, vis en groenten kunt bereiden. Het afneembare rooster zorgt ervoor dat de hete lucht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor uw gerechten perfect worden gegaard met een heerlijke smaak.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse - Gezond frituren - inhoud van 1,6 liter: ideaal voor een of twee porties

Bestel Hier

Productspecificaties

Hier zijn enkele specificaties van de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse:

SpecificatieDetails
Inhoud1,6 liter
Automatische programma’s6 programma’s voor frites, snacks,
grillen, roosteren, vis en bakken
Extra olieWeinig tot geen extra olie nodig
Timer30-minuten timer met automatische uitschakeling
VoedselmandjeInnovatief gepatenteerd mandje met afneembaar rooster
Eenvoudig schoon te makenVaatwasmachinebestendige onderdelen en anti-aanbaklaag.

Voor wie is Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse geschikt?

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is geschikt voor alle huishoudens, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een gezondere manier om hun favoriete frituurgerechten te bereiden. Het is ideaal voor kleine huishoudens vanwege de capaciteit van 1,6 liter, waardoor het perfect is voor een of twee porties. Het is ook handig voor mensen die geen extra tijd willen besteden aan het schoonmaken van hun keukenapparatuur, omdat alle onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse - Gezond frituren - inhoud van 1,6 liter: ideaal voor een of twee porties

Aanschaffen

Voors en tegens

Voordelen:

 • Gezond frituren zonder het gebruik van extra olie
 • Zes automatische programma’s voor verschillende soorten voedsel
 • Timer met automatische uitschakeling en waarschuwingssignaal
 • Innovatief gepatenteerd voedselmandje met afneembaar rooster
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen:

 • Relatief kleine capaciteit van 1,6 liter, niet geschikt voor grote gezinnen of bijeenkomsten
 • Beperkte controle over temperatuurinstellingen
See also  Princess 182061 Digitale Airfryer review

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse vlees grillen? Ja, deze friteuse heeft een speciaal grillprogramma waarmee u vlees kunt grillen.

 2. Is het afneembare rooster van het voedselmandje vaatwasmachinebestendig? Ja, het afneembare rooster is vaatwasmachinebestendig, waardoor het gemakkelijk te reinigen is.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse - Gezond frituren - inhoud van 1,6 liter: ideaal voor een of twee porties

Wat klanten zeggen over de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse

Hier zijn enkele recensies van klanten die de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse hebben gebruikt:

 • “Ik ben erg onder de indruk van de prestaties van deze friteuse. Mijn frietjes zijn altijd knapperig en heerlijk zonder extra olie toe te voegen.”
 • “De automatische programma’s zijn handig en zorgen ervoor dat ik elke keer de perfecte resultaten krijg. Ik heb ook het gemak van het schoonmaken van de vaatwasmachinebestendige onderdelen gewaardeerd.”
 • “De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse heeft mijn gezonde kookroutine verbeterd. Het is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele frituurmethoden.”

Algemene waarde

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse biedt uitstekende waarde voor zijn prijs. Met zijn geavanceerde functies, eenvoudige bediening en gemakkelijke reiniging, is dit product een geweldige aanvulling op elke keuken. Het helpt u gezonder te frituren zonder concessies te doen aan de smaak en biedt veelzijdigheid in het bereiden van verschillende maaltijden. Als u op zoek bent naar een compacte heteluchtfriteuse voor kleine huishoudens, dan is de Tefal Easy Fry Compact EY3018 een uitstekende keuze.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse - Gezond frituren - inhoud van 1,6 liter: ideaal voor een of twee porties

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Zorg ervoor dat u het juiste automatische programma selecteert op basis van het voedsel dat u wilt bereiden.
 • Schud het voedselmandje af en toe tijdens het bakken om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gegaard.
 • Volg de aanbevolen hoeveelheden en kooktijden in het bijgeleverde receptenboekje voor de beste resultaten.

Conclusie

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is een veelzijdig en handig keukenapparaat dat gezond frituren mogelijk maakt zonder het gebruik van extra olie. Met zes automatische programma’s, een innovatief voedselmandje en eenvoudig schoon te maken onderdelen, biedt het gemak en kwaliteit in één. Of u nu frites, snacks of zelfs vlees wilt bereiden, deze heteluchtfriteuse levert consistent heerlijke resultaten. Als u op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke friteuse voor een klein huishouden, dan is de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse de perfecte keuze.

Product samenvatting

 • Naam: Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse
 • Inhoud: 1,6 liter
 • Automatische programma’s: 6
 • Extra olie: Weinig tot geen extra olie nodig
 • Timer: 30 minuten met automatische uitschakeling
 • Innovatief voedselmandje: Afneembaar rooster voor gelijkmatig frituren
 • Eenvoudig schoon te maken: Vaatwasmachinebestendige onderdelen en anti-aanbaklaag

Definitieve aanbeveling

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse is een uitstekende investering voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een gezondere manier om hun favoriete frituurgerechten te bereiden. Met zijn speciale programma’s, automatische uitschakeling en gemakkelijke reiniging, biedt het gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor dagelijks gebruik. Of u nu frietjes, snacks of vlees wilt bereiden, deze heteluchtfriteuse levert keer op keer uitstekende resultaten. Kies voor de Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse en geniet van gezonder frituren zonder concessies te doen aan de smaak.