In deze review gaan we dieper kijken naar de Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90). Met deze airfryer kun je profiteren van gezondere maaltijden met tot wel 90% minder vet. Als je deze airfryer niet hebt, loop je het risico op het consumeren van vetrijke voeding die de gezondheid kan schaden. Met de Philips Airfryer kun je echter bakken, braden, grillen en zelfs opwarmen, allemaal met minder vet. Het is de perfecte manier om smakelijke en voedzame maaltijden te bereiden voor jou en je gezin.

Een ander voordeel van de Philips Airfryer is dat je gepersonaliseerde recepten kunt vinden via de NutriU-app. Deze app biedt inspiratie voor gezonde maaltijden, speciaal afgestemd op jouw voorkeuren. Door deze recepten te volgen, kun je een gezonde levensstijl handhaven en gevarieerde gerechten bereiden. Als je deze airfryer niet hebt, loop je het risico om vast te zitten in een eentonig voedingspatroon en mis je de mogelijkheid om nieuwe gezonde gerechten uit te proberen. Kortom, de Philips Airfryer Premium XXL is een geweldige aanwinst in elke keuken en we gaan in deze review dieper in op alle functies en voordelen van dit product.

Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90)

Koop Nu

Hoe de Philips Airfryer Premium XXL werkt

De Philips Airfryer Premium XXL is een innovatief keukenapparaat dat gebruik maakt van de Rapid Air-technologie om voedsel te bakken, braden, grillen en zelfs opnieuw op te warmen. Deze airfryer heeft een extra grote inhoud van 7,3 liter, wat perfect is voor gezinnen. Met deze grote capaciteit kunt u een hele kip braden of 1,4 kg friet bereiden, genoeg voor 6 porties. Dit maakt het een handige en tijdbesparende optie voor drukbezette gezinnen.

Touchscreen Display

De Philips Airfryer Premium XXL is uitgerust met een gebruiksvriendelijk touchscreen display. Met dit display kunt u gemakkelijk de gewenste bereidingstijd en temperatuur instellen. Er zijn ook 5 voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar, waardoor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten nog eenvoudiger wordt.

See also  Princess Airfryer XL 182031 - Inclusief receptenboek - Digitaal touchscreen met 11 voorgeprogrameerde programma's - 3.5 liter - Zwart review

Rapid Air-technologie en Fat Removal-technologie

Wat de Philips Airfryer Premium XXL echt onderscheidt, is de Rapid Air-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale heteluchtcirculatie in de airfryer, waardoor het voedsel knapperig van buiten en mals van binnen wordt. Dit betekent dat u kunt genieten van heerlijke gerechten zonder het overtollige vet dat normaal gesproken met frituren wordt geassocieerd.

Bovendien is de airfryer uitgerust met Fat Removal-technologie. Deze technologie scheidt overtollig vet van het voedsel en vangt het op in een speciale lade. Hierdoor kunt u gezonde en vetarme maaltijden bereiden zonder in te leveren op smaak.

NutriU-app

Een andere handige functie van de Philips Airfryer Premium XXL is de NutriU-app. U kunt deze app downloaden op uw smartphone of tablet en heeft toegang tot een brede selectie van inspirerende en gezonde recepten. De app is gepersonaliseerd naar uw voorkeuren en bevat stapsgewijze instructies om ervoor te zorgen dat u elk gerecht perfect kunt bereiden.

Gebruik van de Philips Airfryer Premium XXL

De Philips Airfryer Premium XXL kan op verschillende manieren worden gebruikt en biedt veelzijdigheid in de keuken. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe u deze airfryer kunt gebruiken:

Bakken

U kunt de Philips Airfryer Premium XXL gebruiken om heerlijke gebakjes, taarten en broodjes te bakken. Met de instelbare temperatuur en het touchscreen display kunt u de perfecte bakcondities creëren voor elk type gebak.

Braden en grillen

Met de Rapid Air-technologie kunt u vlees en groenten braden en grillen, waardoor ze een heerlijk knapperige buitenkant krijgen terwijl ze van binnen mals blijven. U kunt genieten van sappige hamburgers, gegrilde groenten en nog veel meer.

Opwarmen

De Philips Airfryer Premium XXL kan ook worden gebruikt om voedsel op te warmen. Of het nu restjes zijn van een eerdere maaltijd of bevroren voedsel, deze airfryer kan het opwarmen en een heerlijke smaak en textuur behouden.

Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90)

Bestel Hier

Specificaties van de Philips Airfryer Premium XXL

Om de specificaties van de Philips Airfryer Premium XXL duidelijk weer te geven, hebben we hier een tabel:

Specificaties Details Inhoud pan 7,3 liter Capaciteit 1,4 kg friet Aantal porties 6 Voorgeprogrammeerde instellingen 5 Touchscreen display Ja Rapid Air-technologie Ja Fat Removal-technologie Ja Vaatwasmachinebestendige onderdelen Ja Kooktijd in vergelijking met oven Tot 50% sneller Energiebesparing in vergelijking met oven Tot 70%

Voor wie is de Philips Airfryer Premium XXL bedoeld?

De Philips Airfryer Premium XXL is ideaal voor gezinnen die snel en gezond willen koken. Met zijn grote inhoud en de mogelijkheid om een hele kip of grote hoeveelheden friet te bereiden, is deze airfryer perfect voor het voeden van een groot gezin of het bereiden van maaltijden voor speciale gelegenheden. Ook als u een drukke levensstijl hebt en niet veel tijd hebt om in de keuken door te brengen, kan de Philips Airfryer Premium XXL uw kookproces efficiënter maken.

See also  Russell Hobbs Airfryer 27170-56 review

Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90)

Aanschaffen

Voor- en nadelen van de Philips Airfryer Premium XXL

Hier zijn enkele voor- en nadelen van de Philips Airfryer Premium XXL:

Voordelen:

 • Grote inhoud om hele kippen en grote hoeveelheden voedsel te bereiden
 • Rapid Air-technologie voor knapperige en malse resultaten
 • Fat Removal-technologie om overtollig vet te verwijderen
 • Gemakkelijk te reinigen met vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Bespaart tijd en energie in vergelijking met een traditionele oven

Nadelen:

 • Neemt veel ruimte in beslag in de keuken
 • Relatief hoog geprijsd in vergelijking met andere airfryers

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer Premium XXL

 1. Kan ik de Philips Airfryer Premium XXL gebruiken om diepgevroren voedsel te bereiden? Ja, deze airfryer kan diepgevroren voedsel snel en gemakkelijk bereiden. U hoeft het voedsel niet eerst te ontdooien.

 2. Moet ik olie toevoegen tijdens het kookproces? Nee, de Philips Airfryer Premium XXL maakt gebruik van de Rapid Air-technologie, waardoor het voedsel knapperig wordt zonder toevoeging van olie.

 3. Hoe lang duurt het om een hele kip te braden? De kooktijd varieert afhankelijk van de grootte van de kip, maar over het algemeen duurt het ongeveer 30-40 minuten.

Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90)

Wat klanten zeggen over de Philips Airfryer Premium XXL

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de Philips Airfryer Premium XXL. Ze prijzen de grote capaciteit van de airfryer en zijn in staat om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden. De Rapid Air-technologie wordt ook geprezen vanwege de knapperige en malse resultaten die het oplevert. Klanten merken ook op dat de airfryer gemakkelijk te reinigen is, dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen.

Sommige klanten benadrukken echter dat de Philips Airfryer Premium XXL veel ruimte in beslag neemt in de keuken en relatief duur is in vergelijking met andere airfryers op de markt.

Algemene waarde van de Philips Airfryer Premium XXL

Over het algemeen biedt de Philips Airfryer Premium XXL veel waarde voor gezinnen en drukke mensen die gezonde maaltijden willen bereiden zonder concessies te doen aan de smaak. Met zijn grote capaciteit, gebruiksvriendelijke functies en geavanceerde technologieën maakt deze airfryer gezond koken gemakkelijk en heerlijk.

Philips Airfryer Premium XXL, 7.3L (1.4Kg), 90% Minder Vet Met Rapid Air-technologie, Recepten-app (HD9650/90)

Tips en trucs voor de beste resultaten met de Philips Airfryer Premium XXL

 • Zorg ervoor dat u de airfryer niet overvol doet, anders kan de luchtcirculatie worden belemmerd en kan het voedsel niet gelijkmatig worden bereid.
 • Schud het voedsel halverwege het kookproces om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig bruin en knapperig wordt.
 • Maak gebruik van de voorgeprogrammeerde instellingen om de bereidingstijd en temperatuur gemakkelijk in te stellen.

Conclusie over de Philips Airfryer Premium XXL

De Philips Airfryer Premium XXL is een geweldige aanvulling op elke keuken. Met zijn grote inhoud, geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke functies, maakt deze airfryer gezond koken gemakkelijk en heerlijk. Of u nu een hele kip wilt braden, grote hoeveelheden friet wilt bereiden of gewoon een gezonde maaltijd wilt opwarmen, de Philips Airfryer Premium XXL kan het allemaal.